torstai 28. elokuuta 2014

Huijarihan se, hemmetti soikoon oli

Tutkin netistä näitä romanssihuijausjuttuja ja törmäsin sivustoon,  jossa pääsee tekemään testin, jos epäilee joutuneensa huijatuksi. Siellä on kaksi eri vaihtoehtoa: nigerialainen ja venäläinen huijaus. Kokeilin molempia.
Testisivusto sanoo, että kohdallani on vaikea sanoa, onko se nigerialainen huijaus vai ei. Sain 18 pistettä 210:sta, venäläisestä huijauksesta sain 39 pistettä.

Laitoin aamupäivällä viestin:
Hello babe. even though still not sure if this is real, i'm having too much fun to quit. If you don't like that i have trust issues, i'm sorry for that, but i think it is better to be careful than get burned. too many women has ben ripped off. i have had quite a few warnings from my friends. but anyways i do enjoy our conversations. So, you have made me feel great about myself, and for that i thank you. Haven't had this kind of feeling, i dont know, in about few years. so, honey, i hope you have a nice day. i'm sure i'm going to have, even have to wait to hear from you.
Facessa viestitellessä on se hauska puoli, että näkee, onko kaveri nähnyt viestin. Ja onhan se. Eikä vastaa. Prkl. Vähän harmittaa, mutta olihan se tiedossa, että huijarihan se. Tyhmää tässä on se, että vaikka aavistin sen olevan huijarin, halusin hänen olevan jotain muuta. Ja tyhmää on myös se, että vaikka se oli huijari, sai se mun itsetuntoa vähän kohotettua. Whaat? Naisen mieli on kummallinen. 

Ikävältä tuntuu heidän puolestaan, joita noi pääsee oikeasti huijaamaan rahaa ja joille jää katkeruus ja särkynyt sydän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti