torstai 24. heinäkuuta 2014

Melkein petipuhteita

Ostin muutamat uudet, ihanat rintsikat. Enpä ole ostellut rintsikoita sitten viimeisimpien imetysliivien. Eli oli jo aikakin. Kävin ihka oikeassa liivikaupassa ja oli aivan ihanaa saada ammatti-ihmisen apua ja neuvoja rintsikoiden valinnassa. Hän osasi yhdellä silmäyksellä  sanoa rintojeni koon, vähän aikaa juteltuamme hän nappasi muutamia eri malleja ja niitä sitten kokeilemaan ja katselemaan. Opin myös kuinka rinnat laitetaan rintsikoihin. "kaiveluksi" kutsui. Ostin neljät ja ne seksikkäimmät, punaiset, jätin päälleni. Tuntuivat niin ihanilta ja mä niin tykkään punaisesta. Tiedän, tiedän, että pitäisi pestä ennen käyttöä, mutta olin niin intona niistä ja kyllä se itsetunto kohosi piirun verran rintojen ryhdin kohottua. Kotiin päästyäni esittelin niitä miehelleni, johon hän totesi tuskin katsomatta, että "pääsispä puristelemaankin niitä välillä" ja jatkoi syömistä.

Öh, kiva, kiitti. Ostin ne sen tähden, että tuntisin itseni hyväksi ja seksikkääksi, siis tietenkin myös sen tähden, että oikeasti tarvitsin uusia liivejä, mutta myös sen tähden, että voisin innostua läheisyydestä ja kun tuntisin itseni seksikääksi, ehkä vähän halunikin palaisi.
No, eipä tällä kertaa. Tuli taas mentyä nukkumaan selät vastakkain.

Näin tosin aika yllättävää unta, enkä ole pitkään, pitkään aikaan nähnyt eroottista unta. Mä ollin aivan innoissani. Tämän  jälkijunassa olisin voinut vähän paijata miestä ja pitää häntä hyvänä, mutta herättyäni vieressäni oli kaksi mukulaa ja mies lähtenyt töihin.

Jospa tänä yönä sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti